Welkom en tot ziens! Een dubbel interview met Sanja en Roely

Wie is Sanja?
Sanja: “Ik ben Sanja, bijna 39 jaar, woonachtig in Purmerend met twee kindjes, mijn man en onze hond. ik hou van leuke dingen doen, gezelligheid en reizen. ik wandel veel om een beetje “in shape” te blijven en ik vind het gewoon gezellig om lekker te borrelen en te kletsen met mijn vriendinnen.”

Hoe ben je bij EarlyBridge gekomen?
Sanja: “Jessica was mijn oud-collega en via LinkedIn zag ik een vacature bij EarlyBridge en heb ik contact opgenomen en is het balletje gaan rollen.”
Je gaat het stokje overnemen van Roely. Wat neem je mee?
Sanja: “De betrokkenheid! Ik vind Roely heel erg betrokken bij het bedrijf, bij de collega’s en zeker ook bij de trainers. Ik hoop dat mee te nemen en ook verder te brengen. Daarnaast haar kennis en geduld, Roely heeft ook heel veel geduld met mij gehad.”

Waarin verschillen jullie?
Sanja: “Het correcte en het beleefde zoals het hoort. Roely is wat meer formeler en ik wat informeler.”

Wat wil je Sanja meegeven Roely?
Roely: “Hou de planning in de gaten, kijk vooruit en blijf vooruit kijken naar wat er in het verschiet aan werkzaamheden ligt. Dat vooruit kunnen denken vind ik heel belangrijk. Verder mijn complimenten voor hoe ze mijn taken heeft opgepakt. Het is veel, breed, veel verschillende projecten, veel verschillende activiteiten en al die ballen moeten In de lucht worden gehouden en ik zie haar nu al als de spin in het web functioneren.”

Wat is jouw geheim Roely?
Roely: “Ik denk de welgemeende interesse In de ander, dat heb je natuurlijk niet voor iedereen en is niet met iedereen hetzelfde. Je kunnen verplaatsen in mensen, ook in de meest moeilijke mensen. Probeer je maar eens 5 minuten voor te stellen dat je hem of haar bent en in welke situatie die persoon verkeert. Dan kun je er begrip voor opbrengen en kun je erin meedenken als je dat wilt. Daardoor raak je in ieder geval betrokken bij de mensen.

Wat neem je mee van EarlyBridge?
Roely: “Het gaat vooral om de klant, de klant is koning bij EarlyBridge. Daarnaast gaat het ook om de mens en de vraag achter de vraag. Mensen zeggen dit, maar ze bedoelen wat anders en het is heel sterk om datgene wat er werkelijk speelt bij de klant naar voren te krijgen. Dit heeft vooral te maken met Kathy, zij is de ziel van EarlyBridge, maar ook met de voortvarende inzet van het team. De vraag achter de vraag te stellen, ook intern. Het team en de trainers die het programma dan uiteindelijk weten rond te krijgen en uit te voeren door het waar te maken. Het team en vooral ook de trainers zijn het goud van EarlyBridge, samen met het personeel maken zij wat EarlyBridge is.

Waar ben je het meest trots op Roely?
Roely: “Ja toch weer op de mensen! Dat we met zo’n klein team en de Innercircle van trainers de programma’s bij zulke grote bedrijven als o.a. KLM, KPN, ABN AMRO, Van Lanschot weten waar te maken. Dat we de medewerkers van de klanten zover krijgen dat ze die klant echt zien en achter de klant gaan staan en met de klant meedenken, dat het niet alleen om geld gaat. Trots dat we met elkaar KPN en ABN AMRO Awards hebben gewonnen. Maar ik ben ook trots op de mensen die bij EarlyBridge werken en hebben gewerkt. De loyaliteit die er is dat is onderling heel sterk, want we zijn maar met 8 mensen. En natuurlijk trots op onze werkgever Kathy die je uitdaagt, je vrijheid in handelen geeft, veel van je verwacht, maar die zelf ook heel trots is op ons allemaal.

Waar ben jij het meest trots op Sanja?
Sanja: “Wat ik een geweldig iets vind zijn de leiderschapsprogramma’s Licence2Lead met de BOOSTcamps. Dat we met EarlyBridge in samenwerking met de externen zoiets groots kunnen leiden met zoveel impact. Dan hoor ik hoe die deelnemers terugkomen, met welke inzichten en dat iedereen helemaal euforisch is en herboren. Ik vertel dat ook aan mijn sociale kring en ben ik ook trots en voel ik me enorm betrokken. Ik vind dat echt heel mooi en dit is pas het begin, want er komen er nog veel meer dit jaar.”

Sanja wat wil jij Roely meegeven?
Sanja: “Ik vind je een prachtig mens en blijf gewoon zoals je bent, want het zijn zulke mooie eigenschappen die jij hebt en dankjewel!”
Wat wil je nog zeggen Roely?
Roely: “Afscheid nemen vind ik heel moeilijk, het klinkt voor mij zo definitief. Nu ga ik een andere levensfase in: Pensioen en dat wordt vooral eerst afkicken van het werkritme en niet meer op je telefoon kijken. Pensioen is ook tijd om andere activiteiten te gaan ondernemen, maar de komende tijd ga ik eerst genieten van het vrij zijn!

Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking. De collega’s, de contacten, het werkplezier en het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd én de moeite waard is geweest in de afgelopen 10 jaren EarlyBridge was heel fijn.
Sanja, je neemt het stokje over van mij, je kunt het en ik heb het volste vertrouwen in je. Heel veel succes gewenst!

Voor mij is het afscheid geen doei of dag, maar tot ziens met een glimlach😊.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.