Trainingen

 

Training & Coaching door EarlyBridge

Filter

Categorie

Stel uw vraag

Babette Koelemaij
babette.koelemaij@earlybridge.com
020 – 3413952
Virtual coaching, online coachen
Online
292,50
3 uur
Voor iedereen (leidinggevenden en coaches) met een passie voor coaching. Alle in’s en out’s rondom coaching op afstand met oog voor verbinding en contact. Handvatten voor coaching in een virtuele omgeving.
Unconscious Bias
Online
€ 195,00
2 uur
Een live online training waarin we samen kijken naar uitsluitingsmechanismen en hoe we daartoe bijdragen door onze handelingen die eigenlijk helemaal niet opvallen. We hebben allemaal vooroordelen waar we ook naar handelen. Als we dat willen veranderen moeten we ons daar bewust van zijn. Bewustwording van onze eigen biases is de eerste stap naar een cultuurverandering die veel complexer is en nog jaren zal duren.
Teameffectiviteit, samenwerken
Online
195,00
2 uur
Team effectiviteit en samenwerking. Krijg inzicht in hoe een team optimaal kan samenwerken, maar ook wat de 5 belangrijkste teamfrustraties zijn en hoe hiermee aan de slag te gaan. In deze online training leer je welke factoren belangrijk zijn voor het succesvol zijn van een team.
Leidingschap( stijl) in een virtuele omgeving
Online
195,00
2 uur
In deze workshop krijg je handvatten om virtuele teams aan te sturen. Je krijgt tips hoe je verschillende leiderschapsstijlen kunt toepassen in een digitale omgeving, waarbij zowel de harde als de zachte kant van het leidinggeven aan bod. Leiding geven op afstand is echt anders dan face-to-face je team aansturen. Het is lastig contact te houden en de onderlinge verbondenheid is snel zoek. Hoe creëer je met jouw team een sfeer van vertrouwen waarin iedereen weet er verwacht wordt? Hoe koester je het onderlinge vertrouwen dat nodig is om efficiënt samen te werken?
Individuele Coaching
Online
195,00
1 uur
Met individuele coaching ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe bewuster je bent van jouw persoonlijke kwaliteiten en talenten, hoe beter je deze kunt ontwikkelen en benutten. Kenmerkend voor de benadering van de EarlyBridge Coaches is dat praktische vragen persoonlijk worden gemaakt en persoonlijke vragen praktisch worden vertaald.
Effectief beïnvloeden bij verandering
Online
195,00
2 uur
Hoe krijg je mensen mee in jouw idee, doelstelling of verandering? In deze online training leer je hoe je als leidinggevende gedragsvaardigheden kunt inzetten, om mensen te beïnvloeden. Hoe je kunt schakelen in het gesprek, als je gekozen strategie onvoldoende werkt. Tevens kom je achter je eigen valkuilen en hoe je beter kunt observeren.
Coaching met DISC
Online
475,00
2 uur
Wil je op een inspirerende wijze werken aan persoonlijke ontwikkeling? Vanuit het DISC-profiel kijken we wat jouw voorkeursstijlen zijn en hoe jij reageert op jouw omgeving. Het bewust worden van deze stijlen kan verhelderend werken. Een mooi vertrekpunt om in 2 sessies te kijken waar je staat en eventueel welke stappen je kan gaan zetten voor je persoonlijke ontwikkeling.

Reacties van onze deelnemers:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een training of coaching en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.