Training

 

Training & Coaching door EarlyBridge

Filter

Categorie

Trainings vorm

Voor vragen of vrijblijvend advies neem contact op met:

Jeroen van de Star
+31 (0)6 – 22 49 3075
Werkgeluk en vitaliteit
Online
195,00
2 uur
Iedereen wil gelukkig door het leven gaan maar hoe doe je dat? In tijden dat het je voor de wind gaat is het vaak makkelijker om je gelukkig te voelen maar hoe zit het als je opeens geconfronteerd wordt met een event waar jij geen invloed op hebt? In deze twee uur krijg je meer inzicht in wetenschappelijke feiten en de praktijk achter (werk)geluk.
Vitaal thuiswerken, online werken
Online
195,00
2 uur
Thuiswerken levert nieuwe uitdagingen op, het kan voordelen hebben voor de vitaliteit. Zo kan je de werkdagen misschien beter indelen, word je minder afgeleid door collega’s, vervalt je reistijd of kan je sporten tijdens de werkdag. Na deze workshop heb je helder wat jij kan gaan doen om (meer) vitaal te kunnen thuiswerken.
Virtual coaching, online coachen
Online
292,50
3 uur
Voor iedereen (leidinggevenden en coaches) met een passie voor coaching. Alle in’s en out’s rondom coaching op afstand met oog voor verbinding en contact. Handvatten voor coaching in een virtuele omgeving.
Van ambitie naar doelstellingen
Online
292,50
3 uur
Krijg inzicht in de wijze waarop je ambities kan vertalen naar doelstellingen en strategieën. Deze training geeft je handvatten om invloed te krijgen op het waarmaken van je doelen. Je wilt dat jouw mensen verantwoordelijkheid nemen, zelforganisatie toepassen en proactief zijn.
Unconscious Bias
Online
€ 195,00
2 uur
Een live online training waarin we samen kijken naar uitsluitingsmechanismen en hoe we daartoe bijdragen door onze handelingen die eigenlijk helemaal niet opvallen. We hebben allemaal vooroordelen waar we ook naar handelen. Als we dat willen veranderen moeten we ons daar bewust van zijn. Bewustwording van onze eigen biases is de eerste stap naar een cultuurverandering die veel complexer is en nog jaren zal duren.
Teamontwikkeling, zelforganiseren
Online
195,00
2 uur
Leiderschap, samenwerking en zelforganiseren. Leer welke fasen een team doorgaat, voordat een team tot zelforganisatie komt. We staan ook stil wat voor soort leiderschap je nodig hebt in welke fase. De training is gekoppeld aan de kennis van DISC, daar de 4 soorten leiderschap.
Teameffectiviteit, samenwerken
Online
195,00
2 uur
Team effectiviteit en samenwerking. Krijg inzicht in hoe een team optimaal kan samenwerken, maar ook wat de 5 belangrijkste teamfrustraties zijn en hoe hiermee aan de slag te gaan. In deze online training leer je welke factoren belangrijk zijn voor het succesvol zijn van een team.
Omgaan met werkstress
Online
195,00
2 uur
Omgaan met werkstress binnen je team. Krijg als leidinggevende inzicht elke factoren belangrijk zijn om met werkstress om te gaan en waaraan je eerst moet werken, om klaar te zijn voor de volgende stap. We staan in deze training stil wat de belangrijkste stressfactoren zijn in een team en wat je kunt doen met je team, om daar aan te werken.
Omgaan met telefonische agressie
Online
195,00
2 uur
Leer om te gaan met escalerende telefoongesprekken. Telefonisch contact kan soms erg heftig zijn. Klanten of burgers zijn het niet altijd eens met de gang van zaken en kunnen dan grof, aanvallend of ronduit agressief uit de hoek komen. We gaan dieper in op het ontstaan van emoties in communicatie en hoe je deze kunt beïnvloeden.

Reacties van onze deelnemers:

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in een training of coaching en wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.

Menu