People driven change,
omdat resultaat begint met mensen.

EarlyBridge brengt mensen in beweging voor duurzame resultaten. Wij bouwen bruggen tussen mensen. Tussen organisaties en hun klanten. Tussen leiders en hun teams. Omdat resultaat begint met mensen.

Organisaties verliezen hun voorsprong wanneer ze vast blijven zitten in comfortabele routines. Want de oplossing van gisteren is vandaag een obstakel en morgen een probleem. Daarom dagen wij leiders, teams en individuen uit om de bestaande patronen te herkennen en deze te doorbreken.

  • Om ruimte te creëren voor experimenten.
  • Om nieuw gedrag te leren.
  • Om nieuwe routines op te bouwen vanuit een gezamenlijk doel, met scherpe focus en uitgesproken commitment.
  • Met doel, focus en commitment op alle niveaus.


Incompany
Onze incompany trajecten zijn afgestemd op de strategie en doelen van uw organisatie. We vinden een mix van vormen die passen bij uw situatie: live of online training, coaching, e-learning en microlearnings. Daarbij adviseren we uitgebreid over communicatie, uitrol en borging. We zetten in op merkbare en meetbare gedragsverandering. Daarom houden we de theorie kort en oefenen we met dilemma’s uit de praktijk. Zo brengen we organisaties in beweging om hun ambities te realiseren.

Trainingen
Daarnaast helpen we individuele medewerkers te groeien met een uitgebreid aanbod van open trainingen. Een training van EarlyBridge is persoonlijk, uitdagend en impactvol. Van uitgebreide leerwegen tot korte inspiratiesessies, daarmee helpen we mensen in hun kracht te komen. Want als jij in je kracht zit, winnen we allemaal.

Mensen en partijen waar wij graag mee samenwerken:

Ons Team

Kathy van de Laar

Kathy is gecertificeerd customer experience professional (CCXP) en lid van de Board of Directors van de Customer Experience Professionals Association (CXPA). Zij is gespecialiseerd in customer experience, en organisatieontwikkeling vraagstukken.

Andrea Brandes

Andrea gelooft in de kracht van écht en oprecht contact. Haar passie is om organisaties en medewerkers in beweging te krijgen.
Om dit te bereiken nodigt zij uit, moedigt aan en stelt met lef de juiste vragen om te veranderen.

Sanja Milotic

Sanja is als officemanager met haar klantgerichte en professionele aanpak, voor zowel klanten als medewerkers, van grote waarde. Ze is behulpzaam, nauwkeurig, flexibel en onze stabiele factor voor de financiële administratie.

Babette Koelemaij

Babette heeft een brede ervaring op het gebied van leiding geven, coaching en projectmanagement. Haar inzichten in strategie en praktijk zorgen voor concrete leertrajecten met impact.

Mariette Vreeburg

Mariëtte zorgt voor de juiste combinatie tussen mens en prestaties. Een echte aanpakker met sociale en communicatieve skills. Ze is een professional met daadkracht en heeft een scherpe en frisse blik. Een creatieveling met praktische en innovatieve ideeën.

Jeroen van de Star

Jeroen werkt op het gebied van duurzame organisatie- en gedragsveranderingen. Hoe stap voor stap mensen weer eigenaar kunnen worden van hun werk en echt van betekenis kunnen zijn. ‘Kortom ontwikkelen met lef’.

Jessica Wilms

Jessica is persoonlijk, energiek en enthousiast. Ze gaat de uitdaging aan om zo individueel mogelijk te trainen en te coachen, waarin plezier en openheid belangrijke bouwstenen zijn. Ze ziet bij iedere deelnemer potentie, creëert een nieuwe mindset door het stellen van vragen, daagt uit en moedigt aan om aan de slag te gaan met verandering.