Maak kennis met Roely van Arkel

Roely van Arkel werkt 7 jaar bij EarlyBridge. Door de groei van het bedrijf kwam ze het team in 2012 versterken als officemanager. Binnen haar functie is Roely verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van de organisatie en de planning voor de EarlyBridge medewerkers en Freelance trainers. Een veelzijdige functie waar Roely zich met liefde voor inzet.

Ervaren officemanager

Roely is zeker niet zomaar ‘de eerste, de beste’. Zij heeft al tientallen jaren aan ervaring als officemanager achter zich liggen. “Ik ben al meer dan 30 jaar officemanager en ik heb in mijn vakgebied veel zien veranderen door de automatisering van de kantooromgeving en digitalisering van data. Van typemachine tot de eerste computer, van notuleren tot papierloos vergaderen en van kaartenbakken tot digitaal archiveren. Het vakgebied blijft in beweging.”

De functie van officemanager bij EarlyBridge is veelzijdig en dat is precies waar Roely het allemaal voor doet. “Mijn werkschema is wisselend. Ik onderhoud contacten met klanten voor praktische zaken, maak de planningen en ik informeer de trainers m.b.t. de facilitaire zaken om onze trainingsprogramma’s uit te kunnen laten voeren.

Door de veelzijdigheid en het effect van de trainingen van EarlyBridge heeft Roely het gevoel dat haar werk er echt toe doet en dat is belangrijk om veel werkplezier te beleven. “Alle ballen in de lucht houden. Het is leuk, afwisselend werk en dat geeft mij voldoening. Bij al mijn banen heb ik voor mijn gevoel iets toegevoegd aan de maatschappij en dat is belangrijk voor mij.” Het is mooi om mensen met elkaar te kunnen verbinden.”

Slimmer en digitaal werken

Binnen het werkveld van Roely spelen op dit moment diverse trends. Hierbij valt te denken aan het papierloos vergaderen en op afstand communiceren, maar ook het slimmer werken met Office 365, het delen van kennis met andere officemanagers en Bleisure, waarbij werk wordt gecombineerd met vrije tijd.

Roely heeft dus veel zaken om aandacht aan te besteden, maar er zijn toch wel factoren waar zij het meest trots op is. “Ik ben heel trots op ons team en de trainers. Samen maken we het tot een succes. Op bijvoorbeeld onze trajecten die we bij KPN, ABN AMRO en KLM hebben uitgevoerd ben ik ook trots. Door onze trainingen en coachings zijn de verhoudingen binnen de organisaties beter geworden en zijn de uiteindelijke bedrijfsresultaten van de klanten vergroot. Mijn rol hierin was het plannen en faciliteren van de trainingen en trainers.”

Ontspannen in de sportschool

Het leven van Roely bestaat natuurlijk niet alleen uit het vervullen van de rol van officemanager bij EarlyBridge. Zo doet ze aan fitness om voldoende te bewegen. Zij volgt de lokale politiek in Apeldoorn op de voet en vindt het leuk om de verhoudingen te volgen. Daarnaast leest zij graag goede romans. “Het boek ‘Mijn verhaal Become’ van Michelle Obama is een echte aanrader om te lezen.”

Positief samenwerken

Als Roely een tip zou mogen geven waar iedereen morgen al mee aan de slag kan gaan, dan is dit het volgende: “Samenwerken met een positieve instelling is belangrijk. Goed luisteren naar elkaar daar begint het mee”.

Vorig bericht
Onderhandelen met lastige klant: 4 manieren
Volgend bericht
Customer experience trends in retail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.