License to Lead winnaar ATD Award 2023!

Vol trots kondigen wij aan dat het License to Lead leiderschapsprogramma van EarlyBridge de prestigieuze ‘ATD 2023 Excellence in Practice Award for Changemanagement’ heeft gewonnen in San Diego! Deze prijs is een prachtige erkenning van de impact die het License to Lead programma heeft op alle medewerkers, leiders en de organisatie zelf.

De ‘ATD Excellence in Practice Award for Changemanagement’ is een van de meest gewaardeerde prijzen in onze branche en wordt beoordeeld op basis van een reeks criteria die uitmuntendheid evalueert op het gebied van

  • Innovatie,
  • effectieve behoeften analyse en verificatie,
  • ondersteuning van deelnemers en sponsors,
  • klanttevredenheid,
  • aanhoudende organisatorische impact op propositie
  • algehele impact van de onderneming.

We hadden te maken met een ongelooflijk zware concurrentie, maar ons License to Lead programma heeft ons onderscheiden van de rest. Het was fantastisch om te zien dat alle inzet en harde werk van het projectteam en deelnemers zijn vruchten afwierp toen we als winnaars werden genoemd. Het winnen van deze prijs is de kers op de taart van een mooie en uitdagende reis.

Natuurlijk was dit allemaal niet mogelijk geweest zonder het ongelooflijke team dat we hier bij EarlyBridge hebben. Een impactteam beheerde het programma, inclusief planning, problemen, acties en wijzigingen in het programma. En een trainers- en coachesteam van EarlyBridge heeft vervolgens in ruim 300 sessies bijna 250 License to Lead certificaten mogen uitreiken aan de deelnemers! We zijn ongelooflijk dankbaar voor hun toewijding en harde werk van het projectteam, trainers en coaches. Iedereen speelde een cruciale rol in het succes.

Graag delen we onze expertise, om jou te helpen ‘award-winning’ te kunnen zijn. Hier zijn enkele tips die nuttig kunnen zijn:

#1 Evalueer het programma en proces op regelmatige basis

#2 Maak een learnermarketingstrategie voor deelnemers om zo hogere resultaten, betrokkenheid en voltooiing te creëren

#3 Vertrouwen in mensen is nodig om oude patronen te doorbreken en door te breken naar nieuwe prestatieniveaus, het zorgen voor psychologische veiligheid is hierbij essentieel

#4 Maak een blended programma met diversiteit aan interventies en leerkanalen; bijvoorbeeld door gebruik te maken van e-learnings, aansprekende visuals en live en of online trainingen,

We zijn dankbaar dat we de ‘ATD Excellence in Practice Award for Changemanagement’ hebben gewonnen en als je meer wilt weten over ons bekroonde leiderschapsprogramma, bezoek dan onze pagina ‘License to Lead’ of neem vandaag nog contact met ons op om te zien wat EarlyBridge voor jou en jouw organisatie kan betekenen.

Misschien staan we dan volgend jaar met jouw organisatie op het podium!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.