Kennispartners

Ybema Productions

Ybema Productions zet leerdoelen om in aantrekkelijke digitale content en helpt organisaties om hun boodschap over te brengen door middel van animatie, microlearnings, apps en video.

WOWMundo

WOWMundo faciliteert, traint en coacht medewerkers op alle niveaus van de organisatie. Ze zetten stappen naar (meer) geluk op de werkvloer.

PBN

Verbinden, motiveren, belonen, inspireren en grenzen verleggen, dat is wat PBN doet. Op bijzondere locaties en met originele activiteiten.

TrainTool

Met TrainTool hebben wij een intensieve samenwerking voor trainingstrajecten waarbij de video role play methodiek van TrainTool geïntegreerd wordt met onze klassikale trainingen.

B-Partners

B-Partners heeft klantgerichtheid als uitgangspunt. Klantgericht ondernemen door de 3 pijlers van merk, klant en team met elkaar te verbinden. Met als resultaat en relevante organisatie, loyale klanten, waardevolle groei en betrokken medewerkers.

van Aggelen Training & Advies

Ronald werkt op het gebied van mens en prestaties. Hij begeleidt verandertrajecten en leiderschapsprogramma’s op basis van beïnvloedingstechnologie.

Menu