Incompany

Incompany training, maatwerk voor elke organisatie.

Onze incompany trainingen zijn afgestemd op de strategie en doelen van uw organisatie. We vinden een mix van vormen die passen bij uw situatie: live of online training, coaching, e-learning en microlearnings. Daarbij adviseren we uitgebreid over communicatie, uitrol en borging. We zetten in op merkbare en meetbare gedragsverandering. Daarom houden we de theorie kort en oefenen we met dilemma’s uit de praktijk. Zo brengen we organisaties in beweging om hun ambities te realiseren. Wij geloven dat het van belang is om nauw aan te sluiten bij de strategie, de doelen, de leervragen en de praktijk. Dit doen wij tijdens het gehele proces en op verschillende niveaus met een vast team:

  • een programmamanager (accountmanager) als vast aanspreekpunt, die het programma begeleidt en resultaten, het proces, de content en de communicatie bewaakt;
  • een planner sluit aan bij de organisatie, communicatie en technische opzet van de aanmelding, uitvoering en administratie;
  • een ontwikkelaar, deze is in samenwerking met de trainer actief bij de ontwikkeling, de vooropdrachten, de uitvoering, dagelijkse terugkoppeling en evaluatie.

Of het nu gaat om leidinggeven, samenwerking, team-effectiviteit, communicatie, vitaliteit of sales, we hebben ruime ervaring met incompany trainingen en maatwerkprogramma’s op al deze gebieden.

Incompany trainingen van EarlyBridge zijn:

  • praktijkgerichte en impactvolle maatwerktrainingen en programma’s.
  • sluitend op de strategie, de doelen en de leervragen en de praktijk van jouw organisatie.
  • van ontwerp tot implementatie gericht op merkbare en meetbare resultaten.
  • voor het verbinden van persoonlijke doelen aan organisatiedoelen.

Neem contact op om te sparren over je uitdaging of ambitie:

Kathy van de Laar
+31 (0)6 – 2124 12 45

Advies en ontwikkeling

EarlyBridge is die partner die adviseert, ontwikkelt en implementeert leer- en verandertrajecten met duurzame impact. Wij richten ons op het doorbreken van patronen en ruimte creëren voor nieuw gedrag en beter resultaten.

Incompany training om werkelijk in beweging komen

Je wilt je organisatie meer zelfredzaam maken, zelflerend of zelforganiserend.
Maar hoe krijg je mensen mee in jouw ambities en hebben ze de juiste kennis of vaardigheden?  Zijn ze bewust van wat nodig is voor succes? Zijn ze betrokken bij de ambities? Zijn ze bekwaam om bij te kunnen dragen?

EarlyBridge biedt blended leer- en ontwikkelprogramma’s gericht op de juiste mindset, vaardigheden en gedrag in de praktijk brengen. Van vaardigheidstrainingen tot uitgebreide verandertrajecten. We ondersteunen jouw organisatie in het mobiliseren van individuen en teams om het juiste gedrag te koppelen aan jouw strategie en ambities.

Thema’s

Leermogelijkheden voor gerichte groei in de praktijk.

Met onze incompany trainingen werken we met korte leerboosts gericht op één onderwerp. Elke leerboost bevat een deel theorie gekoppeld aan de praktijk. Mensen krijgen handvatten om meteen aan de slag te gaan. Je maakt een persoonlijk leerweg door meerdere online live modules te combineren. Zo kan elke deelnemer hun eigen ontwikkelpad volgen wat bijdraagt aan hun ambities en behoeften.

Onze klassikale trainingen en masterclasses helpen mensen ontwikkelen van good to great. De waarde van een klassikale leerinterventie gaat om mensen voorzien van de juiste feedback om hun kennis en kunde te vertalen in echt deskundigheid in hun rol als verkoper, service-expert, coach, professional of (team)leider.

Een Incompany training voor duurzame resultaten.

EarlyBridge werkt al meer dan 10 jaar samen met verschillende opleidingacademies om invulling te geven aan hun leerstrategie. Onboarding/reboarding van medewerkers, nieuw skills en vaardigheden leren, customer experience en NPS verbeteren en uitgebreid verander- en cultuurtrajecten voor 5.000+ mensen. Wij werken nauw samen van ontwerp tot implementatie voor merkbare en meetbare resultaten.

Medewerkers krijgen een leerreis aangeboden vanuit duidelijke leerdoelen gekoppeld aan de gewenste bedrijfsresultaten. Wij maken gebruik van moderne leermiddelen en leertechnologie, onder andere digital training reinforcement, remote coaching en online social learning. Wij stellen mensen in staat het verschil te maken en duurzame resultaten te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in incompany trainingen en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.