Incompany | Teamontwikkeling

Effectief samenwerken vraagt om inzet van elk teamlid. 

Je wilt jouw team verder ontwikkelen en de samenwerking vergroten. De samenwerking staat onder druk. Hoe laat je je team beter presteren? Heb je het idee dat er meer in zit? Dat je meer uit je team kan halen? Hoe herken je de patronen en mechanismen in een team? De dynamiek die ontstaat als teamleden op elkaar reageren? En hoe kan jij de situatie omzetten in een effectieve samenwerking?

Je uitdaging is oude patronen te doorbreken en de dynamiek in het team om te zetten naar een effectieve, inspirerende en respectvolle wijze van samenwerken. Zo krijgt iedereen energie en bouwen teamleden op elkaars krachten en verschillen.

Onze teamtrajecten kenmerken zich door:

  • praktijkgerichte en impactvolle trajecten.
  • ontwikkelen van eigen skills om teams te laten groeien.
  • inzicht in je eigen gedrag en reflectie op waarden.
  • verbinden van persoonlijke doelen aan organisatiedoelen.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Babette Koelemaij
babette.koelemaij@earlybridge.com
020 – 3413952

Teaming, voor een wendbare organisatie.

Biedt perspectief en verbindt leiderschapstaken gericht op motiveren en faciliteren van teams met de uitdagingen gericht op dynamiek en structuur.

Ervaar de impact van onze Teamtrajecten!

Teams die werkelijk in beweging komen

Teams spelen een belangrijke rol in de bedrijfsstrategie vertalen in de praktijk. Door mensen te activeren om eigenaarschap te tonen en de organisatie zelfredzaam te maken. Met teamontwikkeling helpen wij jou en je team effectiever bij te dragen binnen de organisatie en om van die zelfredzaamheid een waarheid te maken.

Teamskills, zelfsturing en inzicht

EarlyBridge biedt blended programma’s gericht op mindset, vaardigheden en gedrag om je te ondersteunen in je team verder te ontwikkelen. Van intensieve live onlinetrainingen, tot aan uitgebreide teamprogramma’s. Een maatwerk teamassessment stelt je in staat om de samenwerking te verbeteren en te focussen op de teamdoelen. We gebruiken bewezen modellen en technieken zoals Belbin (teamrollen) en DISC als hulpmiddel om de kracht van teamleden te bundelen in een optimale samenwerking. In onze trainingen leer je de succesfactoren voor effectief samenwerken in teams. Je krijgt interventies en handvatten aangereikt om met de dynamiek en de uitdagingen van jouw dagelijkse praktijk om te gaan en de teamdynamiek te beïnvloeden. Je werkt met concrete voorbeelden uit jouw praktijk om de actie reactie cyclus te herkennen en te doorbreken waardoor een nieuwe basis voor samenwerking kan ontstaan.

De ultieme ervaring is de TeamBOOST.

De TeamBOOST is de ultieme teamervaring, een ‘bold move’ om patronen door te breken. Op een geheime locatie worden jij en je team uitgedaagd en op scherp gezet om je communicatie en samenwerking te verbeteren. Je ruimt je excuses en belemmeringen op en je maakt samen een plan voor jouw toekomst. Met concrete doelen, een heldere focus en gezamenlijk commitment aan het team en de resultaten.

Daarna ga je samen aan de slag met jouw eigen teamcoach die jou blijft uitdagen en de spiegel blijft voorhouden rondom jouw plan. Het is een investering van 6 maanden waar je voortdurend nieuwe inzichten krijgt in je team, de dynamiek en hoe jij en je team beter kan presteren.

Thema’s

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in teamontwikkeling en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.