Incompany | Leiderschap

Leiderschap gaat over richting geven overtuigingen en verbinding.

Als leider wordt je continu uitgedaagd. Je bent nooit klaar. Een leider met impact vereist een combinatie van mentale kracht, kennis en vaardigheden om overwogen keuzes te maken: richting geven, ruimte bieden en resultaten behalen.   

Van ontwikkelen van je eigen skills, naar het groeien en ontwikkelen van je mensen en je team. Van mensen in beweging brengen voor verandering tot het managen van stakeholders. Het speelveld is breed en vereist dat jij door jouw keuzes en jouw gedrag de dagelijkse situatie beïnvloedt met oog op de toekomst.  

Onze leiderschapstrajecten kenmerken zich door:

  • praktijkgerichte en impactvolle trajecten.
  • ontwikkelen van eigen skills om teams te laten groeien.
  • inzicht in je eigen gedrag en reflectie op waarden.
  • verbinden van persoonlijke doelen aan organisatiedoelen.

Neem contact op om meer te weten over onze visie op leiderschap:

Kathy van de Laar
kathy@earlybridge.com
+31 (0)6 – 2124 12 45

Ervaar de impact van ons leiderschapstraject!

Een leiderschapstraject dat je in beweging brengt.

EarlyBridge ontwikkelt en implementeert leiderschapsprogramma’s die zo dicht mogelijk op praktijk aansluiten. Herkenbaar en direct toepasbaar. Je komt jezelf tegen, leert je persoonlijke overtuigingen te herkennen en je belemmeringen en excuses op te ruimen, waardoor je beter in verbinding bent met je omgeving en jezelf. Wij zorgen ervoor dat jij in actie komt de bedrijfsstrategie in de praktijk te brengen en het juiste gedrag er aan te verbinden. Gedrag dat je in beweging brengt om het verschil te maken voor je organisatie, je team en vooral voor jezelf.

Fit for the future

Wij bieden volledige programma’s gericht op mindset, vaardigheden en gedrag om je te ondersteunen in jouw persoonlijke uitdaging als leider.
In onze leiderschapstraining leer je omgaan met de dynamiek en de uitdagingen van jouw dagelijkse praktijk én structureel en effectief werken aan de toekomst.

Je wordt uitgedaagd om jouw bestaande patronen te herkennen en doorbreken en door ruimte te creëren om te experimenteren en nieuw gedrag aan te leren. Door nieuw gedrag te verankeren in de praktijk word jij fit for the future.

De ultieme ervaring is de Leadership Challenge.

Je begint met een driedaagse BOOSTcamp, een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen om jou op scherp te zetten, nieuwe inzichten en skills bij te brengen en jouw plan voor de toekomst daadkrachtig op te stellen. Op het eind van de driedaagse presenteer jij jouw plan en maak je de draai naar jouw praktijk.

Daarna ga je samen aan de slag met jouw business coach die jou blijft uitdagen en de spiegel blijft voorhouden. Een investering van 12 maanden waar je voortdurend nieuwe inzichten krijgt in jezelf, jouw kracht als leider en hoe jij impact hebt in jouw praktijk.

Thema’s

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd in wat wij op de het gebied van Leiderschap kunnen bieden en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.