Boektip: The Power of Moments – Ervaringen met impact

We leven in een maatschappij waarin alles draait om ervaringen. De ervaring van klanten met bedrijven wordt elke dag belangrijker. De customer experience kan een bedrijf maken of breken. Vanuit deze gedachte is het boek The Power of Moments ontstaan. Dit boek richt zich vooral op de manier waarop ervaringen worden geoptimaliseerd, zodat bedrijven kunnen profiteren van het vertrouwen van loyale klanten.

Waarom het boek The Power of Moments?

Een kort gesprek met een klantenservice kan een hele dag veranderen. Is de toon onvriendelijk, wordt er geen oplossing aangeboden of is de ervaring van de klant op andere wijze niet erg positief te noemen? Dan kan een klant zich hier de hele dag boos over maken. Vervolgens vormt deze boosheid zich naar een afkeer tegen het bedrijf, en dat zal de wereld weten! Het is belangrijk dat bedrijven zich beseffen hoe groot de impact van een relatief klein momentje in het leven kan zijn. Een klant kan binnen een paar minuutjes een vriend of een vijand worden van het bedrijf, zeker in deze tijd van social media en van online warme en koude douches. Het boek The Power of Moments laat niet alleen de impact van deze kleine momentjes zien, maar leert u ook hoe u deze kleine momentjes voor uw bedrijf laat spreken.

Wat biedt dit boek?

The Power of Moments is een Engelstalig boek dat in maart 2019 verscheen. Deze paperback, geschreven door de broers Chip Heath en Dan Heath, biedt maar liefst 320 pagina’s wijsheid. Niet voor niets behoort dit boek tot dé New Yorkse bestsellers van 2019. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het boek niet alleen interessante informatie bevat, maar ook zeer bruikbare handvatten om direct toe te passen in de praktijk. The Power of Moments laat u kennis maken met manieren om medewerkers te inspireren en te motiveren, terwijl u ook leert hoe klanten op de juiste manier loyaler en meer tevreden worden gemaakt. Bestel The Power of Moments hier.

Kleine momenten op de werkvloer

Letterlijk alles wat u leest in het boek The Power of Moments kunt u gebruiken in de praktijk. Dit komt vooral doordat het boek een opsomming geeft van praktijkvoorbeelden. U maakt kennis met de manier waarop kleine momenten van een slechte basisschool een fantastische basisschool hebben gemaakt. U leert hoe er een extreem succesvol hotel ontstond uit een zeer matig hotel, enkel door aandacht te besteden aan ‘de momentjes’ met gasten. Hoe zorgen momenten met klanten voor een band die niet meer te breken is? Dát leert u door het boek The Power of Moments te lezen.

Wilt u de visie en ideeën uit het boek vertalen naar nieuw gedrag bij uw medewerkers? Neem dan contact met ons op!

Vorig bericht
4 Nadenkers voor het reboarden van organisaties
Volgend bericht
Vitaliteit werknemers in corona tijd vergroten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.