Boektip: Mindhacking voor Teams – Vergroot je invloed

Is het mogelijk om de gedachten en het gedrag van iemand anders te hacken? Ja, dat is het zeker. Veel mensen komen dan direct bij manipulatie uit en manipulatie wordt over het algemeen gezien als een taboe. Deze week attenderen wij u graag op het boek Mindhacking voor Teams. Dit boek doorbreekt het taboe en laat zien hoe manipulatie, of liever gezegd mindhacking, bijdraagt aan het verbeteren van de samenwerking en het gedrag binnen het team.

Waarom het boek Mindhacking voor Teams?

Bedrijven vertrouwen op hun teams, maar wat als de teams niet optimaal functioneren? Wat als de samenwerking stroef verloopt of het gedrag niet oplevert wat er wel van verwacht wordt? Dan kan een team meer kosten dan dat het team oplevert. Dit mag niet gebeuren. Het boek Mindhacking voor Teams is hét boek dat u de nodige technieken leert om teams te optimaliseren. Het gedrag van teamleden kan op positieve wijze worden beïnvloed door mindhacking technieken toe te passen. Uiteindelijk zorgt dit voor een betere samenwerking, en dus betere prestaties voor het bedrijf.

Tip: Auteur Ronald van Aggelen heeft ook het boek Mindhacking – De praktijk van beïnvloeden geschreven. 

Wat biedt dit boek?

Ronald van Aggelen, partner van EarlyBridge, publiceerde de huidige editie Mindhacking voor Teams in maart 2019. In 2017 bracht hij al het boek Mindhacking uit. Deze paperback met 142 pagina’s speelt in op mindhacking technieken voor teams en laat zien hoe deze technieken kunnen worden toegepast om de samenwerking te verbeteren. Effectieve teams leveren bedrijven het meest op, maar het verhogen van de effectiviteit is niet altijd eenvoudig. Het boek Mindhacking voor Teams draagt zeker bij aan het verbeteren van de teamprestaties. Bestel Mindhacking voor Teams hier.

Vertaling naar de dagelijkse praktijk

Er wordt een team gevormd door verschillende medewerkers en er wordt verwacht dat zij als één geheel gaan functioneren. Samen móeten zij optimale prestaties neerzetten voor het bedrijf. Dit gaat niet zomaar. Effectief samenwerken komt niet vanzelf. Mindhacking voor Teams laat u zien hoe er invloed wordt uitgeoefend op het team en de teamleden. U leert hoe de technieken van mindhacking worden toegepast om de samenwerking te verbeteren. Prestaties worden geoptimaliseerd door de hersenen te manipuleren. Door gebruik te maken van sportmetaforen legt Ronald van Aggelen u stap voor stap uit hoe mindhacking wérkt voor teams.

Aan de slag met mindhacking

Het lezen van Mindhacking voor Teams is een goede stap naar het uitoefenen van invloed op uw team. Wilt u verder aan de slag met mindhacking, zodat u het maximale uit uw team(s) kunt halen? Dan kunt u bij EarlyBridge terecht voor een masterclass mindhacking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een sessie op maat.

Vorig bericht
Customer Centricity: staat de klant echt op één?
Volgend bericht
Vergroot juist nu de kennis van medewerkers met online trainingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.