Boektip: Mindhacking – De praktijk van beïnvloeden

Mindhacking is een boek waar u niet alleen zelf veel van leert en veel mee kunt in de praktijk. Dit boek helpt u ook om in het belang van anderen te handelen. We kunnen ons eigen gedrag veranderen. Daar profiteren we niet alleen zelf van, maar daarmee kunnen we ook een positieve invloed uitoefenen op het welzijn van anderen. Het boek Mindhacking leert u hoe de hersencapaciteit optimaal benut wordt om invloed uit te oefenen op het gedrag.

Waarom het boek Mindhacking?

Met dit boek leert u alles over mindhacking en over hoe de verschillende technieken kunnen worden aangesproken om het gedrag te beïnvloeden. Mindhacking is geen enkele aanpak, maar bestaat uit meerdere technieken. In het boek Mindhacking komen de technieken framing, priming, nudging, coping, choices en reinforcement aan bod. Deze technieken kunnen worden toegepast in het dagelijks leven, om uw eigen gedrag te veranderen én om een positieve invloed te hebben op het welzijn van anderen.

Wat biedt dit boek?

Mindhacking is een Nederlandstalig boek, geschreven door Ronald van Aggelen. Deze auteur is partner van EarlyBridge en kent dan ook al onze ins en outs. Hij bracht deze editie van het boek Mindhacking uit in juni 2017. De paperback met 184 pagina’s laat op een unieke wijze de positieve kant van manipulatie zien. Vaak denken we negatief over manipulatie, maar in de praktijk blijkt dat manipulatie heel gewoon is. Uiteindelijk proberen we altijd de zaken in ons eigen belang om te buigen. Alle achtergronden en toepassingsmogelijkheden van mindhacking komen in dit boek ruimschoots aan bod. Bestel Mindhacking hier.

Vertaling naar de dagelijkse praktijk

Er rust nog altijd een taboe op manipulatie. Met dit boek probeert Ronald van Aggelen een einde te maken aan dit taboe, door te laten zien hoe mindhacking kan worden toegepast om óók het welzijn van anderen positief te beïnvloeden. Mindhacking gaat om het proces van het van punt A naar punt B brengen van mensen, waarbij punt B vooraf al vastgesteld is. Doordat het boek wetenschap combineert met praktijkervaring leert u veel over de toepassingsmogelijkheden en hoe deze op positieve wijze dagelijks kunnen worden aangesproken.

Wilt u écht alles leren over mindhacking?

Mindhacking biedt veel voordelen en het laat zien dat manipulatie zeker niet altijd negatief is. U kunt een positieve invloed uitoefenen door de technieken van mindhacking aan te leren. Wij raden het boek Mindhacking dan ook zeker aan. Wilt u écht alles weten over mindhacking? Dan biedt EarlyBridge ook een Masterclass Mindhacking aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een sessie op maat.

Vorig bericht
5 Factoren tot falend management
Volgend bericht
Chatbot op website nog niet heel populair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.