Boektip: Getting Things Done – Must-read voor managers

Time management is iets waar we allemaal iets mee ‘moeten’. Wanneer we onze tijd onvoldoende indelen en taken niet gestructureerd aanpakken, dan hebben we aan de lopende band te maken met stressgevoelens. Het probleem is vaak dat de time management ideeën niet meer passen bij wat de werkdagen van tegenwoordig nodig hebben. Managers ervaren veel stress en hebben geen idee meer wat stressvrije productiviteit is. Het boek Getting Things Done brengt hier verandering in.

Waarom het boek Getting Things Done?

Wij raden dit boek aan, omdat iedereen eigenlijk altijd zo productief mogelijk wil zijn én omdat iedereen merkt dat dit eenvoudigweg niet lukt. We raken te snel afgeleid, we zijn te vaak bezig met multitasken en we zetten niet meer de prestaties neer waarvan we weten dat we het wel in ons hebben. Om de zaken op de juiste manier aan te pakken is er een systeem nodig dat structuur aanbrengt en dat ervoor zorgt dat de juiste zaken op het juiste moment gedaan worden. Getting Things Done biedt u een systeem dat écht werkt.

Must-read boek voor managers

De Nederlandstalige editie van Getting Things Done is een mooie paperback met 384 pagina’s, geschreven door David Allen. De huidige versie werd uitgegeven in juni 2015, maar de eerste druk verscheen al in 2001. De internationale bestseller werd volledig herzien en geactualiseerd, waardoor we nu een up to date boek hebben dat u alles verteld over persoonlijke productiviteit. Dit boek biedt alle belangrijke handvatten voor drukbezette managers die zoeken naar stressvrije productiviteit, wat in deze maatschappij niet eenvoudig is. Bestel Getting Things Done hier.

Doelen behalen op de werkvloer

Stressvrije productiviteit is iets waar alle managers naar zoeken, maar het wordt maar door weinig managers bereikt. In de praktijk blijkt het vaak te lastig om weg te blijven van stressgevoelens als het om de productiviteit gaat. Getting Things Done biedt u een praktisch systeem om in de praktijk toe te passen. Dit systeem helpt u om relevante informatie te scheiden van irrelevante informatie.

U leert hoe u alle onbelangrijke zaken laat verdwijnen op momenten dat deze daadwerkelijk onbelangrijk zijn. Daarnaast leert u ook hoe u deze zaken weer op de juiste momenten oprakelt uit uw geheugen. Zo werkt u effectiever, bent u productiever en werkt u zonder stressgevoelens.

Breng orde in de chaos

Veel managers en leidinggevenden ervaren dagelijks een flinke dosis stress en kunnen zich niets (meer) voorstellen bij stressvrije productiviteit. Zonde, want dit staat effectiviteit op de werkvloer in de weg. Wij raden u zeker aan om Getting Things Done te lezen. Daarnaast bieden wij uiteraard ook praktische trainingen voor leidinggevenden die orde in de chaos willen brengen.

Vorig bericht
Agile werken: de 3 do’s en don’ts
Volgend bericht
Welke invloed heeft Voice op de customer experience?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.