Advies

Je bent overtuigd dat je meer uit je mensen kan halen en je resultaten verbeteren. Je wilt investeren in je mensen maar wat levert het op? Hoe zorg je ervoor dat je merkbare en meetbare resultaten gaat behalen? Dat je inzichtelijk kan maken wat je investering gaat brengen?

Je hebt een helder ambitie en je weet waar je naar toe wilt. Je bent klaar om een stap te zetten alleen de vraag is hoe. Kortom je hebt advies nodig. Een partner die samen met jou een kwalitatief sterk en doordacht programma kan neerzetten om je ambitie waar te maken – op de korte én lange termijn.

EarlyBridge adviseert over ontwikkel- en verandertrajecten met duurzame impact. Wij richten ons op het doorbreken van patronen en ruimte creëren voor nieuw gedrag en betere resultaten. Wij weten dat borging begint bij het ontwerpen van een leerprogramma of training. Een holistische aanpak met het eindresultaat scherp voor ogen.

Advies van EarlyBridge is:

  • afgestemd op je strategie en je doelstellingen als uitgangspunt voor het creëren van een stip op de horizon.
  • scherp en daadkrachtig en maakt belemmeringen en uitdagingen zichtbaar en bespreekbaar.
  • inzichtelijk en komt tot de kern van wat nodig is om je probleem op te lossen of je ambitie waar te maken.
  • gericht op een praktische en haalbare oplossing met merkbare en meetbare resultaten.

Neem contact op voor vrijblijvend advies:

Babette Koelemaij
babette.koelemaij@earlybridge.com
020 – 3413952

De EarlyBridge aanpak

Wij sluiten aan bij je strategie en doelen en werken samen om de stip op de horizon scherp te maken. We kijken naar de huidige belemmeringen en kansen en welk gedrag erbij nodig is om mensen in beweging te brengen. Dit biedt de basis voor de leerdoelen.

Advies voor trajecten met duurzame impact.

Wij geloven in merkbare en meetbare resultaten, in zichtbare gedragsindicatoren en tastbare prestatie-indicatoren. Wij werken samen met jou en je organisatie om een aanpak op te stellen – om de voortgang zichtbaar te maken – en de organisatie in staat te stellen om het leerprogramma aan te sturen en continu af te stemmen op de actualiteit en kansen. Zo maak je bewuste stappen richting je doel.

Resultaat in beeld
Wij maken meetplannen en business cases om het leerrendement en de toegevoegde waarde van een training of leerprogramma concreet te maken. Wij hebben beproefde methodes en middelen om zichtbaar gedrag om te zetten in meetbaar resultaat waardoor je inzicht krijgt in hoe mensen bewegen en waar de uitdagingen zijn om je strategie waar te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben jij geïnteresseerd en wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Lees meer over ons privacybeleid.