full
border
#666666
http://www.earlybridge.nl/wp-content/themes/eb2014/
http://www.earlybridge.nl/
#005d83
style3

Over EB – Wat wij doen

We are professional.

Van ambitie naar prestatie met de klant als uitgangspunt

EarlyBridge zet uw gehele organisatie in beweging. Naar hogere klantgerichtheid, meer verkoop, efficiëntie, kortom: naar prestatie. Met een praktische mix van advies en training leren wij managers een cultuurverandering in gang te zetten en hiervoor medewerkers te mobiliseren. Wij leren medewerkers altijd door de ogen van de klant te kijken en laten ze ervaren waarom tevreden klanten zo belangrijk (en leuk!) zijn.

Wij bouwen bruggen tussen bedrijven en hun klanten door strategieën te ontwikkelen en te implementeren die een effectieve dialoog tussen merk en klant tot stand brengen. Door de organisatie vanuit het klantperspectief te bekijken en bij te sturen, kunnen we de belangen van uw bedrijf laten samenvallen met de belangen van uw klanten. Alleen zo krijg je loyale en winstgevende klantrelaties. Het is de basis waarop organisaties eindelijk hun ambities kunnen waarmaken en waarmee zij zich kunnen onderscheiden in de markt.

Wij combineren strategische lange termijn-consultancy met praktische en resultaatgerichte verandertrajecten. Want wij realiseren ons dat u liever vandaag dan morgen resultaat ziet.

EarlyBridge:

1. Vergaart inzichten in klanten en klantbelevingen

2. Geeft strategisch advies ter verbetering van klantcontact

3. Organiseert trainingen en workshops

default
Loading posts...
magnifier
#005d83
off
none
loading
off