full
border
#666666
http://www.earlybridge.nl/wp-content/themes/eb2014/
http://www.earlybridge.nl/
#005d83
style3

Team Singapore

We are professional.

EarlyBridge Singapore

EarlyBridge Singapore heeft haar wortels in Nederland en is in 2011 gestart met Customer Experience Programmering in Azië. Met ons team in Singapore en Manilla, ondersteunen wij EarlyBridge klanten in hun digitale media activiteiten.

We passen de methodes die ontwikkeld zijn in Europa toe om Aziatische organisaties te helpen om klant gedreven te worden. Het gaat allemaal over mensen, gedrag en emoties, en die kennen wij als geen ander waardoor wij weten hoe we de culturele verschillen tussen Europa en Azië in onze klantopdrachten moeten overbruggen. We mobiliseren organisaties om goede klant ervaringen te identificeren en te implementeren en we betrekken medewerkers door hen te activeren in het herkennen en erkennen van de stem van de klant. Met onze methodieken en uitgebreide ervaring in programma-en verandermanagement is EarlyBridge uw partner voor het bereiken van baanbrekende prestaties.

Vincent Berndsen

Managing director
+6586562155

Vincent heeft als eerste werknemer en associate EarlyBridge Singapore op de kaart gezet. In 2011 nam hij het besluit om de EarlyBridge franchise vanuit Singapore te gaan vertegenwoordigen. Als eigenaar en principal consultant voor customer strategy brengt hij een uniek customer experience programma aan de man.
Met de tools die Vincent vanuit EarlyBridge aanbiedt is hij in staat om niet alleen dochterondernemingen van internationale bedrijven klantgerichter te laten presteren, maar ook lokale bedrijven die hiermee te maken hebben. Met zijn achtergrond bij Vodafone, Philips en Accenture is Vincent uitstekend in staat om het belang van goede klantinteractie op waarde te schatten en daar effectief naar te handelen.

default
Loading posts...
magnifier
#005d83
off
none
loading
off