full
border
#666666
http://www.earlybridge.nl/wp-content/themes/eb2014/
http://www.earlybridge.nl/
#005d83
style3

Ons netwerk

We are professional.

Ons netwerk

EarlyBridge brengt een compleet netwerk van zelfstandige consultants, projectmanagers en trainer/coaches met zich mee. Daardoor zijn wij op alle uitdagingen voorbereid – zowel qua omvang als qua complexiteit.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Kathy van de Laar.

Alinda Prins

Senior Trainer

Alinda is een gedreven, energieke trainer. Ze traint vanuit verbondenheid en vanuit de overtuiging dat binnen een positieve, open sfeer het meeste geleerd wordt op de grens van comfortabel.
Ze motiveert tot nieuw gedrag door de leerwensen van de deelnemers te koppelen aan de training. Dit doet ze met veel openheid en humor, de weg naar verandering is in haar ogen net zo belangrijk als het einddoel.
Alinda geeft trainingen op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit. Heeft ruim 10 jaar ervaring in het trainersvak en werkt voor diverse profit- en non-profit organisaties.

Amber Mangnoesing

Senior Trainer

Amber verzorgt communicatietrainingen op verschillende organisatieniveaus binnen diverse organisaties. Ze heeft als trainer en coach veel ervaring opgedaan op verschillende trainingsniveaus. Met haar goede inlevingsvermogen weet zij precies wat de cursist op welk moment nodig heeft. Ze streeft altijd naar een goed resultaat en goede tevredenheid van de deelnemers. Deze tevredenheid weet ze altijd met interactie en de nodige kennis te behalen. Samen met een flinke dosis humor.

Andrea Brandes

Senior Trainer

Andrea Brandes startte als 24 jarige tijdens haar studie Fiscaalrecht haar eerste onderneming. Daar richtte zij zich al op de persoonlijke groei van zichzelf en anderen. Zij heeft een passie voor mensen als individu, maar ook voor de dynamiek die zich manifesteert binnen een groep of team. Mensen aanzetten tot bewustwording van aanwezige talenten en energieën, het maken van positieve keuzes en het handelen naar die keuzes geven haar energie. Andrea heeft lef en is graag bereid alle uitdagingen aan te gaan om hieraan te kunnen bijdragen. Energiebalans en verbinding tussen hoofd en hart spelen tijdens haar trainingen een belangrijke rol.
Haar andere passie is paarden. Diepgang en eenvoud zijn kernwoorden die bij Andrea passen. Op het eerste gezicht wellicht een paradox, voor Andrea ligt hier juist haar kracht en ook de uitdaging in haar werk. Complexe gegevens vertalen en inzichtelijk maken, zodat mensen zelf de teugels oppakken om de juiste richting op te gaan.

Andrea Lagerwey

Senior Trainer

Na haar studie Engels en Frans, begon Andrea haar carrière als zakelijk accountmanager bij ABN AMRO. In ’99 startte ze als trainer voor het toenmalige Customer Contact Center (nu ASC). Dat voelde als thuiskomen. Mensen helpen bij hun ontwikkeling, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak, maakte een enorme positieve energie los. Omdat ze ook zichzelf graag blijft ontwikkelen, volgt ze regelmatig opleidingen en trainingen, zoals Opleidingskunde, NLP, Management Drives, etc. Sinds 2006 werkt ze als zelfstandig trainer op het gebied van communicatie: van persoonlijke ontwikkeling tot verkoop tot leidinggeven en alles daartussen. De wondere wereld van communiceren. Heerlijk om daar de deelnemers in te mogen begeleiden en hen daarin te faciliteren. Elke training, elke groep, elke dag is weer anders. “Never a dull moment”.

Anita van Veen

Senior Trainer

Anita van Veen heeft na jaren als retailmanager te hebben gewerkt bij diverse grote warenhuizen en modeketens 2 jaar geleden besloten haar visie en passie “Het in beweging brengen van mensen en processen” over te dragen, onder andere door middel van training. Ze is als trainer gespecialiseerd in het samen creëren van de gewenste klant beleving, persoonlijk leiderschap en het creëren van Passie, Plezier en Energie bij jezelf en in je organisatie. Door onder andere het toepassen van de FISH! Filosofie. Anderen te inspireren om het verschil te maken is wat Anita drijft. Naast het helpen om in een organisatie veranderingen in gang te zetten en medewerkers hierbij te betrekken kan ze door haar daadkracht en enthousiasme tevens het management ondersteunen door de verbeterslagen om te zetten in resultaten.

Annemieke Hoefakker

Senior Trainer

Annemieke studeerde aan de Hogere Economische School in Amsterdam en volgde diverse aanvullende communicatieopleidingen. Als communicatiemedewerker startte zij haar carrière in het bank- en verzerkeringswezen. Vervolgens ging zij aan de slag in de uitzendbranche, waar zij tien jaar in diverse functies werkzaam is geweest. Sinds 2004 is Annemieke aan de slag als zelfstandig trainer/coach, en werkt zij daarnaast als projectleider en communicatieadviseur. Haar ervaring is breed en opdrachtgevers bevinden zich zowel in de profit- als in de non-profitsector (kennisinstellingen en overheden).

Arjen Peters

Senior Trainer

Arjen heeft meer dan tien jaar ervaring in het trainen van vaardigheden, kennis en gedrag. Als communicatietrainer, coach en adviseur werkt hij voor verschillende bedrijven en instellingen als banken, scholen, gemeenten en telecomproviders. Dit doet hij met veel plezier omdat het mensenwerk is! Naast zijn werk is Arjen druk met zeilen. Ook daar houdt hij zich bezig met training en coaching.

Chantal van Ballegooy

Senior Trainer

Chantal werkt als trainer en coach voor verschillende opdrachtgevers en trainingsbureaus in zowel de profit als de non-profitsector. Denk aan bijvoorbeeld DSM, APG, KLM, Monuta, Interpolis en verschillende gemeenten. Ze verzorgt schriftelijke en mondelinge communicatietrajecten. Klantbeleving staat bij haar centraal. In elke training heeft ze aandacht voor de deelnemer en de organisatie: de behoeften, de kwaliteiten, de valkuilen, de uitdagingen en de allergieën. Dit combineert ze met kennis en vooral interactie en doen. Het gaat Chantal niet alleen om wat je leert maar vooral om hoe je leert.

Conchita Wormer

Senior Trainer

Conchita heeft als regiomanager een jarenlange ervaring opgedaan binnen de uitzendbranche en heeft dertien jaar presentatiewerk verricht. Vanaf 2003 is zij werkzaam als zelfstandig werkend senior trainer en coach bij zowel de overheid als het bedrijfsleven. Haar trainingen worden ervaren als een beleving, vol passie en enthousiasme, met een duidelijk resultaat. Breed inzetbaar en veel expertise op het vlak van persoonlijke presentatie, communicatie, sales en coachvaardigheden. Als coach onderscheidend in de personal performance en commerciële coaching. Zij is NLP master gecertificeerd en ze traint en coacht het management en medewerkers binnen organisaties.

Fer Palásthy

Associate

Fer Palásthy heeft jarenlange ervaring in de ICT en Contact Centers. Sinds 1995 werkt hij als extern consultant en projectleider bij onder andere ABN Amro, Paul Postma Marketing, World Bank, Delta Lloyd, Aegon, SVB en de NS.

Esther van Marrewijk

Senior Trainer

Esther van Marrewijk is een enthousiaste en resultaatgerichte trainer/coach. Zij wil op een enthousiaste, positieve wijze, met oog voor de mens een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mensen en daarmee organisaties laten excelleren.
Zij heeft leidinggevende ervaring in de financiële dienstverlening. Daar heeft zij veel kennis opgedaan in het coachen van medewerkers en het begeleiden van veranderprocessen. Het trainersvak biedt haar meer mogelijkheden voor interactie en het centraal stellen van de mens.
Het masterprogramma Coaching in Organisaties heeft haar veel geleerd over de juiste coaching mogelijkheden. Door NLP is zij zich bewust geworden van haar eigen gedrag en effectiviteit. Dat nieuwe dingen leren ook vooral leuk moet zijn is daarbij voor haar vanzelfsprekend.

Hannah van der Sande

Senior Trainer

Hannah van der Sande heeft de toneelschool in Arnhem afgerond en zich jarenlang verdiept in het spelen van rollen voor theater en TV-series. Ook verleende zij haar stem aan commercials en luisterboeken.
Zij maakte de overstap naar het bedrijfsleven d.m.v. rollenspellen en vond haar passie in het trainen en coachen van mensen binnen diverse bedrijven. Door specialisaties op het gebied van onder andere D.I.S.C. is zij in staat mensen inzicht te geven in hun stijl van communicatie en werkelijke motivatie. Haar scherpe analyse in combinatie met haar uitnodigende enthousiasme maakt het mogelijk om een concrete volgende stap te zetten.

Jan Miltenburg

Associate

Mensen en organisaties helpen bij het krijgen van nieuwe inzichten is een persoonlijke drive van Jan. Na 8 jaar leerkracht geweest te zijn vervolgde hij zijn pad in het bedrijfsleven. Via Digital Equipment, Oracle en Centric, waar hij uiteenlopende functies beklede werd de drang naar ondernemerschap groot. In 2004 begon hij als ondernemer en groeide uit tot een specialist in complexe change vraagstukken. Vele individuen en bedrijven hebben de afgelopen jaren met succes samengewerkt met Jan. In de loop der jaren heeft hij een toolbox aan toepasbare kennis ontwikkeld. Dit en zijn luisterend oor, scherpe vragen en focus op “beweging” maken hem onderscheidend.

Jeanine Fokkens

Senior Trainer

Na het afronden van haar studie communicatiewetenschap is Jeanine gaan werken als trainer en na haar certificering tot NLP Master Practioner ook als businesscoach. Tijdens haar NLP opleiding ontdekte ze waarom haar aangeboren positieve en enthousiaste instelling zo goed werkt. De positieve energie die vrijkomt, werkt aanstekelijk en zorgt voor succes en geluk. Anderen leren en inspireren om het zelf te doen en hiervan te genieten dat is haar passie!

Jessica Wilms

Senior Trainer

Jessica heeft gestudeerd aan de VU en ze heeft werkervaring opgedaan in verschillende commerciële bedrijven in leidinggevende functies op de afdelingen Telesales, Administratie en Customer Service. Zij maakte de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en sinds die tijd is zij een trainer en coach met passie, betrokkenheid en enthousiasme. Jessica wil je laten ervaren hoe leuk het is om jezelf te ontwikkelen. Door te trainen met humor, empathie, interactie en voorbeelden (cases die je zelf uit je eigen ervaring haalt), krijgt de training meer waarde. Samen op zoek gaan naar wat je tegenhoudt om te veranderen. Haar ervaring ligt vooral in het trainen van alle vormen van klantgericht communiceren, commerciële gesprekstechnieken en persoonlijke effectiviteit.

Linda Abrams

Senior trainer

Linda is zowel een gecertificeerd communicatie- en sales trainer als gediplomeerd imago coach, waarmee zij zich als trainer op het snijvlak van sales en persoonlijke profilering begeeft. Zij leert professionals hun product, dienst of zichzelf effectiever te verkopen door zich authentieker te presenteren. Professionals leert ze bedrijfswaarde met eigenwaarde te combineren voor meer impact en vergroten van succes en omzetgroei.
Zowel vanuit ervaring als vanuit opleiding vertaalt zij haar kennis op salesvlak naar de dagelijkse praktijk voor het vergroten van commerciële slagkracht. Zij begon haar commerciële carrière als wervings- en selectieconsultant gespecialiseerd in salesfuncties binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Ze verdiende haar sporen met name als accountmanager & accountdirector binnen het nationale en internationale marktonderzoek.
Door haar energie en verbindend vermogen neemt zij deelnemers mee in haar trainingen. Linda is een echt mensenmens die met de nodige prikjes en humor haar deelnemers lastige situaties laat ervaren en heldere feedback geeft.
Specialisatie: Persoonlijke Branding, Selling & Impact

Marieke van der Laan

Associate

Sinds 10 jaar helpt Marieke (internationale) bedrijven met het succesvol implementeren van de Customer Delight strategie. Haar klanten zijn veelal actief in detailhandel en in de service industrie.
In trainingen werkt Marieke met verschillende Customer Delight tools die ze heeft ontwikkelt. Verder deelt ze haar inzichten graag met anderen. Samen met een collega heeft ze Customer Delight uitgelegd op Wikipedia en een toegankelijk werkboek voor werknemers met klantcontact uitgegeven.

Marjolein Martini

Senior Trainer

Marjolein Martini is een motiverende trainer en coach met een resultaat en relatiegerichte instelling op het gebied van Communicatie, Klantbeleving, Sales en Leiderschap. Ze opereert vanuit de overtuiging dat succesvol werken vooral samen leren, delen, oefenen, lachen, blunderen, schitteren en vooral samen groeien is. Ze prikkelt mensen in trainingen en laat hen veelal nèt dat stapje verder zetten. Marjolein werkt 16 jaar als trainer en coach in de branches: Zakelijke dienstverlening, Accountancy, Flexbranche en Techniek.

Manuela van de Wiel

Senior Trainer

Na haar carrière als bondscoach van het Nederlands Synchroonzwemteam is Manuela in 2001 gaan werken als trainer en coach in het bedrijfsleven. Ook Manuela is NLP gecertificeerd. Manuela is een gedreven en positieve trainer die mogelijkheden ziet. Creatieve oplossingen, samenwerking en een pro-actieve instelling liggen ten grondslag aan al haar trainings- en coachingssessies. Het hogere doel is leidend en onderweg maken we plezier.

Muriël Versluis

Senior Trainer

Muriël Versluis is een bevlogen trainer en coach, gespecialiseerd in commerciële bedrijfscommunicatie. Ze heeft passie, flair en is energierijk. Naast humor, gebruikt zij die energie om anderen te motiveren op een positieve manier. Haar kennis van het menselijk brein haalt zij o.a. uit de theorie van NLP. Dat prikkelen van de zintuigen heeft zij ook geleerd tijdens haar theateropleiding. Zij heeft een eerstegraads bevoegdheid als dramadocent maar prefereert het bedrijfsleven. Muriël heeft veel ervaring opgedaan in de Customer Contact Branche, waar ze heeft gewerkt als adviseur, teamleider, consultant en senior trainer. Muriël werkt(e) o.a. voor diverse opdrachtgevers waaronder Telegraaf Media Groep, de Gemeente Amsterdam, Vitens, AKN Programmabladen (AVRO KRO NCRV), de Gemeente Utrecht en KPN waar zij verschillende trainingen verzorgt op het gebied van communicatie, management, verkoop, klantcontact en cultuurveranderingtrajecten.

Nicky Passenier

Senior Trainer

Na het afronden van haar studie fiscaal recht heeft zij jarenlang gewerkt als fiscalist in de algemene praktijk. Het menselijke aspect in dit werk sprak haar zeer aan. Daarom besloot ze een opleiding NLP Master Practitioner, ADR Specialist/Legal Mediator en een cursus Family Business Advisor te volgen. Vanwege haar grote enthousiasme voor het werken met mensen met name in organisaties kon een studie psychologie aan de universiteit niet uitblijven. Met deze achtergrond coacht, traint en bemiddelt zij (tussen) mensen. Met haar scherpzinnige kijk op situaties en haar empathische houding creëert zij een veilige omgeving waarin mensen het beste uit zichzelf weten te halen.

Paul Biesenbeek

Associate

Na zijn studie Bestuurskunde en militaire dienst kwam Paul bij de KLM terecht. Vandaaruit startte zijn loopbaan in de wondere HRM wereld. Paul is nu reeds 27 actief op het snijvlak mens en organisatie in een constant veranderende omgeving. Na de KLM is hij reeds 14 jaar actief als interim-manager, projectleider, adviseur en coach bij een flink aantal bedrijven in het hele land. Het zijn oogmerk organisaties te helpen succesvoller te zijn, door op praktische wijze HRM in te richten en uit te (laten) voeren, complexiteiten en “ruis” weg te nemen en mensen beter met elkaar te laten samenwerken.
Zijn directe, mensgerichte en op resultaat georiënteerde stijl zorgt voor openheid en vooruitgang. Paul brengt daarbij zijn behoefte aan heldere structuren en goede afspraken over op zijn omgeving. Zo werkt hij als manager, maar ook als coach.

Sander Stoop

Senior Trainer

Als ondernemer traint, coacht en begeleidt Sander organisaties waar het klantcontact een belangrijke rol speelt. Als trainer heeft Sander organisaties zoals de Rabobank, het Kadaster en de politie geholpen bij het doorvoeren van veranderingen. Dat alles onder het motto; ‘Als je blijft doen wat je doet, dan hou je wat je had’. Op een soepele manier maakt Sander inzichtelijk wat veranderen het individu oplevert. Soms confronterend, altijd individueel en waar het kan ook relativerend. Altijd op zoek naar het antwoord op de vraag: Hoe breng je mensen van ‘moeten’ naar ‘willen’?

Werner Hoenders

Senior Trainer

Werner Hoenders heeft meer dan 10 jaar ervaring in de training en coaching op het gebied van (commerciële) communicatie. Hij werkte als salesdirector en salesmanager voor uitgeverijen en ging na zijn HBO-studie Hoger management aan de slag als trainer voor Vergouwen Overduin. Sinds 2008 werkt hij als zelfstandig professional. Werner is enthousiast, scherpzinnig, krachtig en sensitief. Hij is een inspirator en motiveert mensen tot nieuw gedrag. Werner durft te confronteren, zonder zijn warmte en empathie te verliezen.

Willem Mulderij

Senior Trainer

Ontwikkeling van talent, gedrag en communicatie lopen als een rode draad door Willem zijn leven. Eerst als teamleider en operationeel manager bij KPN en sinds 2010 als (team)coach en trainer. Zijn stijl is mensgericht, energiek en positief confronterend. Dit alles gelardeerd met humor en persoonlijke ervaring. Willem is Insights DISC & Drijfveren gecertificeerd, TMA consultant en helpt teams onder meer langs de methode Deep Democracy.

default
Loading posts...
magnifier
#005d83
off
none
loading
off