full
border
#666666
http://www.earlybridge.nl/wp-content/themes/eb2014/
http://www.earlybridge.nl/
#005d83
style3

Kennispartners

We are professional.

Kennispartners

EarlyBridge brengt een compleet netwerk van zelfstandige consultants, projectmanagers en trainer/coaches met zich mee. Daardoor zijn wij op alle uitdagingen voorbereid – zowel qua omvang als qua complexiteit.

Wilt u meer weten, neem dan contact op met Kathy van de Laar. (+31621241245).

AOG School of Management ontwikkelt en biedt postacademische leergangen op hoog niveau, gericht op beweeglijke strategievorming en vernieuwing in de breedste zin van het woord. Het onderwijs wordt verzorgd door gerenommeerde hoogleraren en praktijkprofessionals van naam die bereid en in staat zijn de grenzen van hun kennisgebied te verkennen. De AOG School of Management is gelieerd aan de Rijks Universiteit van Groningen.

meer ▼Directness BV

Directness BV is een software en adviesburo dat aan grote merken expertise biedt op gebied van marketing en verkoop aan eindgebruikers. Hun online software product CustomerGauge meet loyaliteit en verzamelt feedback met als doel het begrijpen van klant-sentiment. Het is compatible met Net Promoter® Score en kan snel en organisatiebreed ingezet worden zonder investeringen in CAPEX of IT assistentie.

meer ▼Rijksuniversiteit Groningen

The Rijks University of Groningen is a university held in high regard internationally for its academic studies and scientific research. In almost every profession, the De Rijksuniversiteit Groningen is een universiteit waarvan wetenschappelijk onderwijs en onderzoek internationaal hoog staan aangeschreven. Op vrijwel ieder vakgebied zijn er opleidingen voor bachelor-, master- en PhD-studenten. Het studeren en promoveren wordt begeleid door toegewijde docenten, die onderling nauw samenwerken binnen hun instituut of faculteit.

Met TrainTool hebben wij een intensieve samenwerking voor trainingstrajecten waarbij de video role play methodiek van TrainTool geïntegreerd wordt met onze klassikale trainingen. Hierdoor ontstaat er een sterke combinatie tussen klassikaal oefenen en het vervolgens veelvuldig herhalen van de oefeningen.

meer ▼Beeckestijn

Beeckestijn Business School bundelt haar kennis uit het bedrijfsleven met de wetenschap, in korte praktische opleidingen. Beeckestijn werkt voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid en biedt naast haar opleidingen ook in-company trajecten aan voor directies, consultants, marketeers en sales. Onder andere op het gebied van marketing strategie, CRM, business development, digital en online marketing.

Mindmarker is toonaangevend in training reinforcement via een gestructureerde technologie gebaseerde aanpak om kennis borging te verbeteren en leergedrag te beïnvloeden. Door het actief toepassen van de nieuwe kennis en skills worden de deelnemers gestimuleerd om het geleerde beter toe te passen in de praktijk waardoor de borging dieper en langduriger is. Hiermee worden de organisatie doelstellingen actiever gerealiseerd.

default
Loading posts...
magnifier
#005d83
off
none
loading
off